Українська правда

Ющенко забув про свою обіцянку українському хокею

Сергей Шемшученко — 19 вересня 2006, 19:48

Головний тренер київського "Сокола" та збірної України Олександр Сеуканд вкотре наголосив, що український хокей має серйозні фінансові проблеми. У першу чергу, це стосується київського "Сокола", який знаходиться на межі зникнення.

Після стартових турів Відкритого чемпіонату Білорусі "Сокіл" займає передостанню сходинку в турнірній таблиці і гравці київської команди грають практично задарма.

"Думаю, що хокей, як вид спорту, Україні вже не потрібний, - заявив Сеуканд. - Про що можна говорити, якщо в травні я зустрічався з першою особою держави, президентом країни Віктором Ющенко, що обіцяв допомогу. Може, ця обіцянка проста забута? Тоді хоч ви, журналісти, нагадаєте про це".

Також варто відзначити, що міністр сім'ї молоді та спорту Юрій Павленко неодноразово заявляв, що прийнято програму по порятунку українського хокею, будуються хокейні майданчики... Насправді, це лише все на словах Павленка та на паперах чиновників.

Тим часом помітимо, що збірна України з хокею на наступному чемпіонаті світу вже 10 рік поспіль виступить серед еліти світового хокею.