Українська правда

Ющенко та Качинський будуть збирати гроші для Донецьку

Сергей Шемшученко — 24 липня 2008, 14:49

Міжнародний інвестиційний саміт Донецької області, який відбудеться 29-30 жовтня 2008 р., має зібрати понад 300 учасників з 20 країн світу.

Очікується, що в цьому заході візьмуть участь Президент України Віктор Ющенко та Президент Польщі Лех Качинський. У рамках візиту президентів у Донецьк відбудеться Українсько-польський інвестиційний форум.

На саміті найперспективніші інвестиційні проекти буде представлено авторитетними міжнародними й українськими експертами, які ініціювали проведення цього заходу - компаніями Deloitte; Ernst&Young і "Альтера Фінанси".

Також саміт відбудеться за участю компаній "Систем Кепітал Менеджмент" та "Індустріальний Союз Донбасу" за підтримки Донецької облради та Донецької облдержадміністрації.

Робота саміту, як уточнили його організатори, відбуватиметься за трьома напрямами: нерухомість та інфраструктура до Євро-2012; інновації та енергозберігальні технології й інвестиції в реальний сектор. Кожен запропонований інвестиційний проект міститиме в собі екологічний складник.

УНІАН