Українська правда

Ющенко позитивно оцінив будівництво львівського стадіону

Сергей Шемшученко — 29 травня 2009, 16:45

У четвер, 28 травня, до Львова з робочим візитом завітав Президент України Віктор Ющенко. Метою його поїздки до міста Лева було відвідати і оцінити будівництво стадіону до європейської футбольної першості, яке проводить фірма "Азовінтекс", повідомляє 2012ua.net.

Президент ознайомився з ходом робіт та провів нараду у штабі будівництва, після чого відбувся короткий брифінг.

"Ви бачите, що сьогодні зроблено чимало роботи, особливо якщо врахувати, що вона почалася перед Різдвом, - зазначив Віктор Ющенко перебуваючи на будмайданчику. - На сьогодні фаза усіх ключових робіт вже практично завершена".

Тим самим голова держави підтвердив, що генпідрядник з будівництва стадіону фірма "Азовінтекс" вчасно і згідно графіку виконує усі будівельні роботи.

Президент також торкнувся теми фінансування будівництва. За словами Віктора Ющенка, найближчими днями це питання має бути принципово вирішене. Місто випустить цільові (саме під будівництво стадіону) цінні папери - облігації, які має викупити державний експортно-імпортний банк.

"Віктор Ющенко залишився задоволений відвідинами будмайданчика стадіону до Євро-2012, - розповідає директор львівської філії фірми "Азовінтекс" Ігор Семенов. - Жодних претензій до нас він не висловив, адже ми вкладаємося в усі графіки та виконуємо роботу якісно".