Українська правда

Ющенко думає, що для Євро-2012 вистачить і двох міст...

Сергей Шемшученко — 19 грудня 2008, 13:21

Президент України Віктор Ющенко не виключає, що через місяць кількість міст, які прийматимуть "Євро-2012", скоротиться з 6 до 3-4. Про це він заявив на засіданні координаційної раді з питань підготовки до Євро-2012, передає РБК-Україна.

Як йдеться у повідомленні, за словами глави держави, у деяких містах існують суттєві недоліки в підготовці до Євро-2012. Зокрема, Одеська міська влада відмовилася передати аеропорт у державну власність, а у Львові досі не вирішено питання передачі землі від однієї із сільських рад та від Міноборони для потреб підготовки до Євро-2012.

В. Ющенко зазначив, що на наступному засіданні координаційної ради, яке відбудеться в січні 2009 року, 2 чи 3 міста можуть залишитись поза програмою участі у підготовці до Євро-2012. У цілому, на думку глави держави, для проведення чемпіонату вистачить і двох міст.

Президент також розкритикував київську владу за те, що підготовка до Євро-2012 іде неналежним чином. Зокрема, за багатьма об'єктами існує суттєве відставання від графіку або ж роботи зовсім не починалися.

zik.com.ua