Українська правда

Юнацький чемпіонат світу. Збірна України перемагає у другому матчі поспіль!

Сергей Шемшученко — 3 квітня 2005, 22:01

Юнацька збірна України (U-18) продовжує переможною ходою долати чергові випробовування чемпіонату світу – 2005.

У своєму 2-му матчі підгрупи “В” першого дивізіону наша команда ефектно здолала однолітків з Італії – 4:3.

Вже на 32-й хвилині зустрічі українські юнаки програвали супернику з різницею у 2 шайби – 1:3. Попри те, що рахунок у матчі відкрили саме вони (відзначився Філіп Оглезнєв), апенінці змогли провести три результативні атаки у відповідь і зберегти свої ворота “сухими”.

Все вирішилося у третьому періоді. Юні хокеїсти України, керовані визнаним фахівцем у тренерській справі Іваном Правіловим, не лише наздогнали опонента, але виграли бій. Спочатку Іван Олєйник та Єгор Єгоров зрівняли шанси команд – 3:3, а за 23 секунди до фінальної сирени Роман Кривда реалізував вирішальний гольовий момент у поєдинку – 4:3!

Після двох турів українці з чотирма очками займають перше місце підгрупи “В”. Таку ж кількість балів могли набрати і латвійці, але сьогодні вони поступилися норвежцям – 1:2.

Наступний матч підгрупи “В”, матчі якої тривають у польському місці Сосновєц, наші хокеїсти проведуть 5-го квітня саме проти латвійців.

У першому ж поєдинку команда Правілова “розім”ялася” над збірною Норвегії – 5:1 (http://www.champion.com.ua/hockey/?hockey-5043-1