Українська правда

ВЧР. Вища ліга. Західна зона. Київський "Сокіл" забиває 3 "сухі" шайби "Кристалу"!!!

Сергей Шемшученко — 27 жовтня 2007, 18:54

Київський "Сокіл" зробив те, чого не домігся напередодні: довів свою перевагу над електростальським "Кристалом", з яким зустрічався у рамках у Відкритому чемпіонаті Росії з хокею серед команд вищої ліги (Західна зона).

Якщо п'ятниця відзначилася поразкою киян у серії післяматчевих булітів (3:4), то сьогодні команда Олександра Сеуканда вже зі стартових хвилин зустрічі почала впевнений контроль над грою. Щоправда, і не намагалася ризикувати, грала обережно, що вже на 5-й хвилині втілилося у першу закинуту шайбу українського клубу. Це після передачі Олександра Матвійчука гол оформив Віталій Литвиненко.

Минуло лише 2 хвилини, і "Сокіл" закріпив своє лідерство у рахунку: Олег Благой та Юрій Гунько розіграли комбінацію киян, яку вдалим кидком закінчив Дмитро Цируль - 2:0!!!

Третю, і як виявилося останню, закинуту шайбу в матчі глядачі побачили у другому періоді. При цьому і вона опинилася в активі гостей: цього разу Віталій Литвиненко, який відкрив рахунок у грі, виступив у статусі асистента, а ворота суперника вразив Юрій Лясковський - 3:0!!!

У "Сокола" 31 очко після 16 ігор, і він продовжує утримувати місце у топ-вісімці чемпіонату, піднявшись на 5-ту сходинку (без врахування матчів суперників, які ще не закінчилися).