Українська правда

ВЧР. Вища ліга. "Сокіл" програє лише за булітами і продовжує захист місця в топ-вісімці чемпіонату!

Сергей Шемшученко — 26 жовтня 2007, 22:16

Київський "Сокіл" провів свій 15-й поєдинок у вищій лізі Відкритого чемпіонату Росії з хокею. Наша команда на виїзді лише у серії після матчевих булітів поступилася електростальському "Кристалу" - 3:4.

Вже на 5-й хвилині матчу гості вийшли вперед завдяки закинутій шайбі Василем Бобровніковим. Однак ще до завершення першого періоду господарі майданчику не лише відновили паритет на табло, але й, у свою чергу, захопили перевагу - 2:1.

Наступну шайбу було закинуто лише наприкінці другої частини матчу: про себе нагадав Сергій Харченко - 2:2!

Третій період, і "Кристал" знову попереду - 3:2, ось тільки кияни вдруге знайшли в собі сили вирівняти становище у рахунку: цього разу атаку влучним кидком завершив Олексій Зоткін!

Овертайм користі не приніс, тож все вирішилося у післяматчевому пробитті булітів. Тут господарям пощастило більше, тож 4:3 на користь "Кристала".

Отримавши за поразку "Кристалу" лише за булітами одне очко, "Сокіл" нині займає 7-ме місце у турнірній таблиці чемпіонату серед команд Західної зони. У нього 28 балів (після 15-ти ігор). Лідирує ХК "Дмітров", який за 17 матчів назбирав 40 очок.

Завтра "Сокіл" проведе повторний матч проти "Кристала".