Українська правда

В США збірна України розпочала з поразки

Сергей Шемшученко — 5 лютого 2002, 12:39

Національна збірна України в рамках підготовки до олімпійського кваліфікаційного турніру, поступилася в товариській грі в США, команді Німеччини з рахунком 1:3.

У першому періоді німці мали перевагу, але надалі гра вирівнялася. Хоч загалом матч проходив під диктовку німецької збірної, яка крім трьох закинутих шайб двічі попадала в штангу. Відзначимо, що перед початком Олімпіади, українська команда має намір повести ще одну товариську гру проти австрійців яка запланована на 6 лютого.

Перша ж гра на Олімпійському турнірі в українців 10 лютого проти збірної Білорусі. Нагадаємо, що окрім білорусів в нашій групі знаходяться команди Швейцарії та Франції. Щоб виконати завдання максимум, а воно за словами тренерів збірної потрапити в фінальну вісімку, на попередньому етапі підопічним Анатолія Богданова потрібно виграти групу.

Стосовно ж суперників українців по вчорашньому матчу – німців, то наставник олімпійської збірної цієї країни Ганс Цах оголосив про те, що гравцям заборонено вживати пиво і взагалі будь-які спиртні напої. Мало того, не можна пити також безалкогольну кола. Заборона діє до закінчення першого матчу попереднього турніру проти збірної Словаччини. Можливо і тренерам збірної України також варто внести таку заборону, можливо допоможе в майбутньому.…

Німеччина - Україна 3:1(0:0, 1:1, 2:0)
1:0 (22:09) Марсель Гоч
1:1 (29:51) Валентин Олецький
2:1 (41:21) Клаус Катан (Андреас Моркциніц)
3:1 (49:26) Андреас Ренц (Уейн Хінс, Леонард Сокіо/5:4)
Штраф: 10 - 18
Кидки: 25(8,6,11) - 18(3,11,4)

За інформацією "Гнєздо"& "Весь хокей"