Українська правда

У жіночому Кубку України-2015 зіграють 8 команд, у чоловічому - 16

Сергей Шемшученко — 15 вересня 2015, 21:13

Матчі Кубку України серед жіночих команд відкриють офіційний сезон в українському волейболі. Чоловічі клуби почнуть змагатися за цей трофей наприкінці жовтня.

Як повідомив Директорат Федерації волейболу України, I етап Кубку України серед жіночих команд проходитиме 2-4 жовтня у містах Южне та Запоріжжя, інформує офіційний сайт ФВУ.

Відповідно до Регламенту проведення Кубку, на I етапі команди розділені на дві підгрупи:

У підгрупах команди грають по колу. Розклад ігор за таблицею Бергера. Команди, які посядуть перше-друге місця у підгрупах, потрапляють до фіналу Кубку.

Фінальний етап відбудеться 23-24 грудня 2015 року. Його місце проведення буде визначене додатково.

У розіграші Кубку України серед чоловічих команд цього року братимуть участь 16 колективів. Змагання проводитимуться у три етапи. На I етапі команди розділені на чотири підгрупи:

Поєдинки цієї стадії відбудуться 22-24 жовтня у містах Чернігів, Хмельницький, Дніпропетровськ, Львів. До II етапу потрапляють команди, які посядуть перше та друге місця у кожній групі.

На другому етапі команди розділяться на дві групи. Команди, що посядуть перше-друге місця, потрапляють до фіналу. Фінальний етап відбудеться 26-27 грудня 2015 року.