Українська правда

У Внутрішніх військах вшановували олімпійців

Сергей Шемшученко — 4 вересня 2008, 10:02

Тривають вшанування героїв Олімпійських ігор у Міністерствах, відомствах та фізкультурно-спортивних товариствах.

Сьогодні за участю Міністра внутрішніх справ Юрія Луценка та президента Національного олімпійського комітету Сергія Бубки олімпійських чемпіонів, призерів та тренерський склад вітали у Внутрішніх військах МВС. Атлети та наставники отримували автомобілі, нові військові звання та високі відзнаки.

- Більше 40 років військовослужбовці Внутрішніх Військ України вписують свої імена в славні сторінки літопису вітчизняного спорту. Ігри XXIX Олімпіади у Пекіні не стали виключенням, - зазначив президент НОК.

Сергій Бубка високо оцінив внесок спортсменів Внутрішніх військ у скарбничку медалей Олімпійської збірної: "Сім нагород різного ґатунку, серед яких "золото" Наталії Добринської й Інни Осипенко-Радомської, "срібло" Ольги Коробки, Андрія Стадника та Юрія Сухорукова, "бронза" Наталії Тобіас і Олександра Воробйова – яскраве підтвердження того, що український народ надійно захищений такими талановитими і обдарованими військовослужбовцями. Вдячний усьому керівництву Внутрішніх Військ України, які сприяли високим результатам наших олімпійців".

За значний внесок в успішний виступ українських олімпійців у Пекіні Сергій Бубка нагородив пам’ятними нагородами та цінними подарунками фахівців Внутрішніх Військ.

noc-ukr.org