Українська правда

У "Соколі" знову зміни

Сергей Шемшученко — 6 листопада 2002, 19:36

На початку листопада у київському "Соколі" відбулися чергові зміни. Вже зі стовідсотковою впевненістю можна сказати, що один з провідних форвардів команди Богдан Савенко буде вситупати у складі московських "Крил Рад". Повернувся в подільський "Витязь" Костянтин Касянчук, який вже зіграв у складі своєї нової-старої команди у повторному товаризькому матчі між "Соколом" і "Вітязем". Практично сидить на валізах і в будь-який момент може залишити кращу команду України Олександр Василевський.

Крім того, за словами головного тренера команди Олександра Сеуканда, у деяких гравців так само є варіанти продовження кар'єри за кордоном.

- З одного боку, як тренер збірної, я дуже радий: хлопці будуть грати в більш сильному чемпіонаті, підвищуючи таким чином свою майстерність – підкреслив Олександр Юр”євіч, - але з іншого, мені шкода, що 22 листопада, коли почнеться третій раунд Континентального Кубку, "Сокіл" стане буде вже зовсім іншою командою.

Всі ланки, які ми награли напочатку сезону будуть зруйновані. Тому, доведеться починати все ледве не з нуля і 22 листопада бути боєздатним колективом.

www.radio.org.ua