Українська правда

У новому сезоні львівське ватерпольне "Динамо" всі матчі проведе на виїзді

Сергей Шемшученко — 3 жовтня 2008, 19:15

"Надалі у Львові немає нормального басейну, щоб проводити матчі чемпіонату України. І ніяких зрушень у цьому напрямку немає. Побудували новий аквапарк, але він придатний лише для відпочинку. Хоча там є 50-метровий басейн, але стеля за низька і матчі там проводити не можна. Наступний сезон вже десятий поспіль, усі матчі якого ми будемо проводити на виїзді”, – про це заявив головний тренер львівського "Динамо” Ігор Зінкевич.

Також Ігор Зінкевич сказав, що зараз команда готується до Кубка України у палаці спорту "Динамо", який знаходиться на вулиці Вітовського. Кубок України відбудеться 15-19 жовтня у Дніпродзержинську. Але на цей турнір команда не ставить завдання перемогти. У Дніпродерджинськ "динамівці" відправляться молодіжним складом. За словами Ігора Зінкевича, основне завдання дати молодим гравцям більше ігрової практики.

Ігор Зінкевич також сказав, що нещодавно команда повернулась із міжнародного турніру у Польщі, де посіла перше місце. Спочатку "динамівці" перемогли команду із словацького Кошіце 16:10, згодом здолали молодіжну збірну Польщі 11:5, і зіграли внічию із багаторазовим чемпіоном Польщі, командою із Лодзя 8:8. Але у фіналі турніру "динамівці" перемогли Лодзь 12:8 і посіли перше місце.

"На цьому турнірі тренери Лодзі запримітили трьох наших виконавців: Сергія Грішина, Віктора Момота і Олександра Дядюру і оскільки поляки виступають у єврокубках, то ми віддали цих гравців їм в аренду, на кілька місяців. Для нас це дуже добре, адже хлопці наберуться міжнародного досвіду", – додав головний тренер "Динамо".

Про завдання на новий сезон Ігор Зінкевич не сказав нічого, адже все залежить від фінансування. "Основне завдання зберегти у Львові водне поло. Адже у нас є школи водного поло для юнаків. Також нам обіцяли відкрити секції водного поло і у аквапарку", – повідомив Ігор Зінкевич.

zik.com.ua