Українська правда

У Мілані презентовано польський проект, пов'язаний з Євро-2012

Сергей Шемшученко — 20 червня 2009, 16:33

Туристична галузь Польщі не підвладна кризі - такою була головна думка презентації під назвою "Польща. Твоя наступна мета", яка пройшла у Мілані.

Організатором заходу виступило видання "Дорогами Східної Європи", повідомляє Укрінформ.

"Сьогодні варто інвестувати у Польщу, і Польща шукає італійських інвесторів", - зазначив перший секретар відділу торгівлі та інвестицій Посольства РП у Римі Пьотр Козловські.

Він повідомив, що Італія є третім за обсягами польським торговим партнером, товарообіг між двома країнами сягає 16 млрд євро.

Окрім того, наголосив він, великі перспективи для туристичної галузі відкриваються у зв'язку з проведенням фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 р. у Польщі та Україні.

"Наступний чемпіонат з футболу, який є третьою за значущістю спортивною подією у світі, є для нас викликом, - наголосила Агнешка Антоневська, представниця комітету, який координує підготовку до Євро-2012. - Грошей не бракує, у тому числі завдяки фондам ЄС, але ми шукаємо підприємницькі ноу-хау, щоб реалізувати проекти та надати послуги, пов'язані з проведенням чемпіонату".