Українська правда

У Донецьку відбувся міжнародний турнір з дзюдо

Сергей Шемшученко — 3 листопада 2009, 18:18

У манежі Донецького технічного університету відбувся 16-й міжнародний турнір з боротьби дзюдо на честь заслуженого тренера України Юрія Зусера.

За перемогу у 14-ти вагових категоріях серед чоловіків та жінок віком до 23-х років змагалися майже 300 спортсменів з Росії, Білорусі, Азербайджану, Грузії, Вірменії, міст 12-ти областей України, а також Києва та Севастополя.

Серед переможців та призерів були представники Донецької, Луганської, Київської, Запорізької, Полтавської, Харківської областей, АР Крим, а також Азербайджану.

Особливо варто відзначити донеччанку Вікторію Туркс (вагова категорія до 78 кг), яка чотири рази поспіль перемагала на цих змаганнях. І ще один цікавий факт: серед молодих спортсменів вагової категорії до 60-ти кг на бронзовій сходинці п'єдесталу пошани стояли брати-близнюки Олег та Юрій Єфимови з Донецька.

Турнір на честь ЗТУ Юрія Зусера - один з відбіркових до молодіжного чемпіонату Європи, який пройде у турецькій Анталії, був присвячений 15-ти річчю створення обласного відділення Національного олімпійського комітету України.

noc-ukr.org