Українська правда

У четвертому турі "Галичанка" програла "Мотору"

Сергей Шемшученко — 19 вересня 2008, 15:29

Після трьох поспіль перемог у стартових матчах чемпіонату України над "ДЮСШ-21" (42:28), "Податковим Університетом" (44:19), "Смартом" (30:29) львівська "Галичанка" зазнала поразки від господарів першого туру, незмінного чемпіона України останніх років "Мотору" із Запоріжжя - 25:28.

- Гра складалася погано для нас, - розповів прес-службі "Галичанки" головний тренер львівської команди Георгій Воронов. - Ми погано грали в захисті, гірше, ніж я того очікував. Хоча, загалом, матч був рівним. У нас був один провал у грі, потім ми надолужили прогаяне, але врятуватися від поразки не змогли. Воротарів я б не став звинувачувати, бо в захисті ми ще не встигли відлагодити командну взаємодію. На це потрібен час і над цим будемо постійно працювати. Не було в поєдинку з "Мотором" лідера, який би завів команду, попри невдалий для нас перебіг подій. Не зуміли нейтралізувати Лаюк і Могиліну, котрі принесли нам найбільше клопотів. З поразки зробимо правильні висновки і будемо працювати насамперед над захистом, - підсумував Георгій Воронов.

Варто зазначити, що у Львові з 25 по 27 вересня проходитиме 2 тур чемпіонату. 25 вересня "Галичанка" прийматиме київський "Спартак" (19.00), 26 вересня - херсонську "Дніпрянку" (19.00), 27 вересня - ужгородські "Карпати" (12.00).

У турнірній таблиці лідирує "Мотор" - 8 очок, "Галичанка" і "Старт" - по 6 очок, "Спартак" і "Податковий Університет" - по 4, "Карпати" і "Дніпрянка" - по 2, "ДЮСШ-21" - 0.

prosport.lviv.ua