Українська правда

У бюджеті Львова немає грошей на стадіон - голови бюджетної комісії

Сергей Шемшученко — 19 листопада 2008, 19:27

На переконання голови депутатської бюджетної комісії Львівської міської ради Андрія Стецьківа, міська скарбниця може не покрити фінансових витрат, пов'язаних зі спорудженням євростадіону.

Про це повідомив депутат ЛМР, голова бюджетної комісії Андрій Стецьків, пише ЗІК.

Депутат вважає, що сума 609 млн грн, за які мають намір збудувати спортивну арену у Львові, - може виявитись неактуальною в умовах економічної нестабільності в державі.

Окрім того, наголосив обранець, до цієї суми треба додати ще 4 млн євро, які треба заплатити "Альпіні" за проект стадіону.

"Нині міський голова разом з головою Львівської ОДА та віце-прем'єром Іваном Васюником кулуарно визначили генпідрядника", - вважає депутат.

"Я би не хотів говорити, що фірма "Азовінтекс" є добрим чи поганим генпідрядником, але я категорично не згоден із самими принципами вибору", - додав він.

За приблизними підрахунками, на думку Стецьківа, вартість стадіону вже становить близько 650 млн грн. "Окрім того, ніхто достеменно не знає, скільки коштуватиме виведення певних підземних комунікацій (дороги, електроенергія, водо-теплопостачання)".