Українська правда

Тренери "молодіжки" та юніорської збірної зберегли свої посади

Сергей Шемшученко — 9 листопада 2004, 09:59

У минулий четвер у Києві відбулося засідання Президії федерації хокею України на якому був розглянутий ряд питань. Основні з них стосувалися кадрового забезпечення й планів підготовки молодіжної й юніорських збірних команд України до участі в майбутніх першостях світу.

Президія проаналізувала виступи обох команд у минулому сезоні й продовжила на рік повноваження їх старших тренерів - Сергія Миколайовича ЛУБНІНА й Івана Миколайовича ПРАВІЛОВА.

План підготовки старшої за віком збірної передбачає до грудня 2004 р. заняття кандидатів у команду по клубних планах підготовки. Заключний контрольно-тренувальний збір української "молодіжки" запланований у терміни з 1 по 10 грудня, у Києві. У цей же період планується проведення спарингу з румунської збірною.

Молодші (вік гравців до 18 років) зіграють на першості світу в польському Сосновці з 2 по 8 квітня 2005 року. Суперниками підопічних Івана Правілова будуть команди Норвегії, Японії, Італії, Латвії й Польщі.

План підготовки юніорської збірні до першості світу припускає участь кандидатів у чемпіонаті України, що відповідає всеукраїнським змаганнях. Також збірна України U-18 зіграє у двох міжнародних турнірах у Латвії й Польщі (ще один, третій турнір, уже пройшов на початку вересня цього року в Харкові), а заключний етап підготовки команди почнеться за пару тижнів до старту першості світу.

"Українська хокейна агенція"