Українська правда

Тимошенко записала Луку та Леончука в чемпіони олімпійських ігор...

Сергей Шемшученко — 26 липня 2008, 17:36

Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко привітала українських спортсменів, які змагатимуться за медалі на ХХIХ літніх олімпійських іграх в Пекіні і заявила, що чекає від них перемог.

"254 спортсмени України, які вирушають до Пекіна, це - особистості, що високо піднесли міжнародний авторитет нашої держави. Серед них - чотириразова олімпійська чемпіонка з плавання, Герой України Яна Клочкова, олімпійські чемпіони Родіон Лука, Георгій Леончук (на іграх в Афінах Лука та Леончук були срібними призерами. прим. Чемпіон), Микола Мільчев, Ірина Микульчина, Юрій Білоног, Олена Костевич, Юрій Нікітін, інші не менш відомі атлети, а ще багато молодих, але талановитих спортсменів, які, я так на це сподіваюся, прославлять нашу Батьківщину на Олімпіаді", - зазначила Тимошенко.

Вона заявила, що особисто хоче висловити слова подяки тренерам, лікарям, масажистам та іншим фахівцям, які готували спортсменів до головних спортивних змагань.

"Хочу сказати, що й уряд створює усі умови для того, щоб ви усі свої сили спрямували на досягнення перемоги", - підкреслила Тимошенко.

"Я переконана, що у вашій боротьбі за найвищі олімпійські нагороди в Пекіні допомагатиме відчуття патріотизму, високий рівень професіоналізму, молодість, воля до перемоги та підтримка всіх співвітчизників. Бажаю вам упевненості у власних силах та спортивної удачі. Чекаю з перемогами! ", - зазначила прем'єр-міністр України.

Нагадаємо, що ХХIХ літні олімпійські ігри в Пекіні пройдуть 8-24 серпня.

www.unian.net