Українська правда

Тимощук: Наші козирі - бійцівські якості і реалізація своїх моментів

Сергей Шемшученко — 2 червня 2009, 20:05

Україна має перемагати збірну Хорватії за рахунок характеру та реалізації своїх моментів. Про це напередодні матчу відбору до ЧС-2010 заявив півзахисник "синьо-жовтих" Анатолій Тимощук.

"Наші козирі - це характер, бійцівські якості і реалізація своїх моментів. Багато гравців Хорватії завершили чемпіонати раніше і зібралися на п'ять днів раніше, ніж ми. Це говорить про те, що хорвати налаштовують дуже серйозно і будуть готові віддати усіх себе на футбольному полі", - наводить слова Тимощука кореспондент "Чемпіона".

Футболіст прокоментував бажання наставника збірної Олексія Михайличенка грати у Загребі у наступальний футбол.

"Гра від атаки - це цікаво, у себе в клубі я звик грати у атакувальний футбол. Я думаю, така гра багатьом приносить задоволення. Побачимо, у якому стані ми підійдемо, який буде настрій і чи вдасться нам першими забити і змусити хорватів розкритися", - сказав футболіст.

На думку хавбека, відсутність його у останньому матчі чемпіонату Росії проти не вплине на підготовку до ігор збірної. "Так сталося, що я пропустив і не зміг зіграти. Від мого стану залежить тренування і те, наскільки плідно зможемо тут працювати", - додав гравець.

Тимощук також сподівається, що травма коліна не завадить зіграти проти хорватів. "Все уже загоюється, але ще трішки турбує. Наразі травма гоїться все швидше і швидше".

"Привітав Срну із Кубком УЄФА, перед матчем ще не спілкувався. Ні він, ні я, нічого розповідаємо про збірні. Просто спілкуємося", - розповів футболіст про екс-партнера по "Шахтарю".