Українська правда

Тимченко у Сєвєродонецьку

Сергей Шемшученко — 5 серпня 2002, 17:50

Кандидат у збірну України 24-річний Олег Тимченко, що розпочинав передсезонну підготовку у складі тверського ТХК, в неділю вранці (4 серпня) прибув в Сєвєродонецк, де зараз проходять літні збори хокейного клубу-школи "Дружба-78" в Унікальній школі Івана Правілова.

Олег Тимченко пробуде там до 8 серпня і візьме участь в тренуванні разом з своїми колишніми одноклубниками по харківській команді - форвардом "Вашингтон Кепіталз" Дайнюсом Зубрусом, голкіпером Олександром Баранковським і юними хокеїстами "Дружби-78".

Існує ймовірність, що його перехід в Тверській хокейний клуб (ТХК), де, до речі, декілька днів тому Олег Тимченко отримав серйозну травму (перелом щелепи), все ж не відбудеться. Гравця не зовсім влаштовують умови, запропоновані власниками ТХК. Швидше за все український форвард вже незабаром виявиться в стані саратовського "Кристалу". Все може прояснитися вже в цей понеділок, коли Олег Тимченко проведе телефонні переговори з керівництвом саратовського клубу. Разом з хокеїстом в Сєвєродонецьк приїхали його дружина і маленький син.

Українська хокейна агенція