Українська правда

Суркіса визнали персоною нон-грата у Дніпропетровську

Сергей Шемшученко — 30 травня 2009, 13:31

На черговій сесії Дніпропетровської міськради депутат від Партії регіонів Анатолій Немикін запропонував оголосити президента Федерації футболу України Григорія Суркіса персоною нон-грата в Дніпропетровську.

"Я хочу внести таку спокійну пропозицію. Я прочитав у газеті "Днепр вечерний" інтерв'ю Суркіса, де він облив брудом наш Дніпропетровськ, наш стадіон, все він облив брудом. Тому я пропоную оголосити Суркіса персоною нон-грата в Дніпропетровську", - сказав Немикін.

Зал відреагував на цю пропозицію оплесками, після чого Немикін продовжив свій виступ словами: "Такі люди нам тут не потрібні".

Мер Дніпропетровська Іван Куліченко прокоментував таку пропозицію депутата від ПР в дусі того, що це інтерв'ю повинно залишитися на совісті Суркіса, а у міської ради оголосити президента Федерації футболу України персоною нон-грата для міста немає повноважень.

Нагадаємо, Cуркіс заявив, що місцева влада Дніпропетровська та Одеси самі винні в виключення міст з переліку приймають матчі фінальної частини Євро-2012.

2012ua.net