Українська правда

Суркіс підтримує ліквідацію "п'ятого колеса" Євро-2012

Сергей Шемшученко — 27 листопада 2008, 17:15

Голова Федерації футболу України Григорій Суркіс вважає діяльність "безталанного менеджера" Євгена Червоненка "п'ятим колесом" у підготовці до Євро-2012.

Про це він сказав "Чемпіону", коментуючи заяву колишнього голови Нацагентства з питань підготовки до чемпіонату Європи, що Україна не отримує доходів від Євро-2012.

"З моменту появи Нацагенства у статусі управлінської структури уряду, УЄФА вже неодноразово відзначав у своїх звітах волаючий рівень некомпетентності цього органу в питаннях підготовки до Євро-2012", - навів слова глави ФФУ керівник Управління інформполітики ФФУ Сергій Васільєв.

"Тому всі публічні заяви колишнього глави Нацагенства про те, що у зв'язку з його відставкою, підготовка до турніру зведеться нанівець, треба сприймати саме крізь призму оцінки УЄФА рівня ефективності цього безталанного менеджера", - додав Григорій Суркіс.

"В зв'язку з цим я можу лише знову підтвердити свою солідарність з рішенням уряду про ліквідацію "п'ятого колеса" у возі Євро-2012. А коментувати абсурдні заяви ображеного чиновника - це не до мене", - наголосив глава ФФУ.