Українська правда

Стадіон у Вроцлаві ще не розпочали будувати

Сергей Шемшученко — 2 лютого 2009, 11:06

Консорціум фірм Max Boegl та Budimex Dromex не погодився з результатами тендеру щодо визначенню забудовника стадіону у вроцлавських Маслицях. У міста є 10 календарних днів щоб розглянути протест, повідомляє 2012ua.net з посиланням на польські ЗМІ.

Можливість подачі подібних заявок до 30 січня мали також консорціум Alpine Bau, Hydrobudowa Polska та PBG. Якщо посадовці не погодяться з аргументами, які подані у протесті, то результати тендеру, згідно з яким переможцем було визнано греко-польський консорціум фірм Mostostal W-wa та J&P Avax, який запропонував місту найменші витрати на будівництво, залишаться в силі. Однак, інші учасники можуть піти далі в оскарженні результатів тендеру. Наступним кроком може стати подання протесту у Національну апеляційну Раду, яка матиме на розгляд справи два тижні. Також існує можливість подання позову до суду, де справа може затягнутися на кілька місяців.

Представники компанії Вроцлав-2012 стверджують, що протести не вплинуть на графік будівництва стадіону і його буде завершено вчасно.