Українська правда

Стадіон "Скіф" у Львові отримав погодження проекту реконструкції

Сергей Шемшученко — 23 лютого 2009, 11:16

Державна служба охорони культурної спадщини Львова погодила проект реконструкції стадіону "Скіф", який належить Львівському державному університету фізичної культури.

Про це повідомив проректор з господарсько-комерційної роботи та будівництва Львівського державного університету фізичної культури Степан Панюца.

"Голова Державної служби охорони культурної спадщини Микола Кучерук погодив проект реконструкції стадіону, в якому передбачено збільшення висоти адміністративної будівлі без обмеження до 10 м. Таким чином, знято усі заборони і ми можемо продовжувати проводити підготовчі роботи на стадіоні", - розповів Степан Панюца.

За його словами, очікується, що через півтора місяці Держархбудконтроль дасть дозвіл на початок будівельних робіт. Наразі на роботи з реконструкції стадіону "Скіф" вже освоїли виділених з державного бюджету 360 тис. грн.

Нагадаємо, що Департамент містобудування Львівської міської ради змінами в архітектурно-планувальне завдання № 919 від 10 лютого 2008 року також погодив зняття обмеження висоти адміністративної споруди стадіону.

city-adm.lviv.ua