Українська правда

Срюбко відмовився від виступів за збірну України

Сергей Шемшученко — 5 вересня 2002, 10:14

Стало відомо, що захисник збірної України та російського "Молота" Андрій Срюбко ухвалив рішення на рік відмовитися від гри за національну команду.

- Для мене це важке рішення. Я дуже люблю свою країну і дуже хочу захищати кольори України, сказав хокеїст. - Але ситуація склалася так, що в результаті я міг би опинитися без клубу. Тому я вирішив на рік припинити виступи за збірну. Сподіваюся, що через якийсь час мені вдасться вийти на лід у складі збірної. Прошу всіх українських вболівальників мене зрозуміти.

Захисник відмовився від виступу за національну команду після того, як став четвертим "зайвим" легіонером у складі "Прикамьє". Тепер, після офіційного листа в ПХЛ, він не буде вважатися легіонером. Хокейний клуб давно пропонував йому вирішити питання подібним чином, але Срюбко дуже хотів грати за головну команду своєї країни. У суботу з ним було вирішено попрощатися, але за останні два дні Андрій змінив своє рішення. Тепер Срюбко буде заявлений за пермський клуб, повідомляє "Весь хокей"