Українська правда

Сьомін: У збірної Росії проблеми із захистом

Сергей Шемшученко — 7 червня 2008, 12:25

Головний тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін розповів, кого він вважає фаворитами майбутнього Євро-2008.

"Франція, Німеччина, Іспанія. Я симпатизую цій групі команд. Природно, я буду уболівати за збірну Росії. Але багато чого буде залежати від виходу з групи нашої команди. Хотілося, звичайно, щоб командою-відкриттям на цьому форумі стала Росія. Ну а сюрприз можуть піднести португальці і хорвати.

Ігор Акінфеєв - це, безсумнівно, кращий воротар нашої країни. Він дуже досвідчений, холоднокровний і я бажаю йому на Євро вдачі. Непогано, коли є везіння. Тренер без цього не досягає успіху. Хотілося б, щоб воно не кінчалося, особливо на чемпіонаті Європи.

Зараз перед командою стоїть завдання виходу з групи. Якщо це станеться, то виступ збірної можна буде визнати вдалим. Наша відбіркова група на Євро - рівна. Усе буде залежати від першої гри з Іспанією. Якщо ми не програємо, то це буде великий заділ для того, щоб зайняти перше з двох місць.

А от в обороні нинішня збірна до сьогоднішнього дня діє непереконливо. У цьому плані команда дуже багато працює, але дуже багато індивідуальних помилок у захисті", - наводить слова Сьоміна радіо "Маяк".