Українська правда

"Сокіл" двічі програє аутсайдеру чемпіонату... в овертаймі... і по буллітам...

Сергей Шемшученко — 11 листопада 2007, 18:47

Київський "Сокіл" програв обидва свої домашні матчі одному з аутсайдерів вищої ліги Відкритого чемпіонату Росії з хокею серед команд дивізіону "Захід", клубу "Рязань".

І якщо перший поєдинок між ними закінчився лише в овертаймі - 3:2 на користь гостей, то в повторній зустрічі російський колектив домігся свого лише у серії післяматчевих булітів - також 3:2.

Господарі відкрили рахунок на 17-й хвилині: відзначився Дмитро Цируль. Однак через 33 секунди цю перевагу було втрачено - 1:1.

Чергову шайбу було закинуто лише в третьому періоді, причому вона знову вивела "Сокіл" вперед: постарався Олександр Матвійчук.

Однак трохи більше, ніж за хвилину після цього, гості вдруге у матчі відновили паритет - 2:2.

Овертайм результативних атак не подарував, тож все вирішилося у серії післяматчевих булітів, яку вдаліше провели хокеїсти "Рязані". У підсумку, 3:2 на їхню користь.

На даний момент "Сокіл" ділить 6-ту - 7-му сходинки турнірної таблиці чемпіонату разом з воскресенським "Хіміком". У них по 37 очок, однак кияни зіграли на два матчі менше. Одноосібний лідер - хокейний клуб "Дмитров", який має 51-не очко.

Наступний поєдинок у першості Росії "Сокіл" проведе 14-го листопада: він на виїзді зустрінеться із саратовським "Кристалом".