Українська правда

Склад збірної України на етап Єврочелленджу

Сергей Шемшученко — 14 грудня 2006, 12:40

У середу в київському Палаці Спорту в ході підготовки до міжнародного хокейного турніру "Еврочеллендж-Союз-Віктан" національна збірна України провела своє перше тренування.

Склад збірної на турнірі, який пройде з 15 по 17 грудня в столиці України буде мати розширений вигляд. Це пов'язано з тим, що вже 17 грудня у Відкритому чемпіонаті Білорусії заплановані матчі 37-го тура і клуби ВЧБ звернулися з проханням до керівництва нашої збірної відпустити їхніх легіонерів у розташування команд.

У зв'язку з цим були зроблені і перестановки в календарі турніру - матч між збірними України і Казахстану, що, як планувалося, повинен був закривати турнірну програму пройде вдень у суботу, а недільний матч проти поляків українці проведуть уже без "білорусів".

У розташування збірного прибули наступні виконавці: голкіпери Ігор Карпенко ("Динамо" Мн.), Олександр Федоров ("Хімволокно"); захисники Юрій Гунько ("Зволен"), В'ячеслав Завальнюк ("Металург" Мг.), Віталій Люткевич ("Керамін"), Юрій Наваренко, Василь Полоницький (обидва - ХК "Вітебськ"), В'ячеслав Тимченко (ХК "Гомель"), Олександр Победоносцев ("Хімволокно"), Денис Ісаєнко, Юрій Лясковський, Оле Благой (усі - "Сокіл"), Олександр Савицький ("Беркут"), Андрій Ніколаєв (АТЕК); нападаючий Віталій Доніка ("Нафтовик" А.), Артем Гніденко (ХК "Вітебськ"), Віталій Литвиненко, Валентин Олецький (обидва - ХК "Гомель"), Роман Сальников ("Керамін"), Олег Шафаренко ("Динамо" Мн.), Тарас Бега, Олександр Бобкін, Василь Бобровников, Кирило Катрич, Олександр Матвійчук, Сергій Черненко, Олександр Шевченко (всі - "Сокіл"), Євгеній Млинченко (АТЕК).

Прибуття новачка ЦСКА Костянтина Симчука очікується лише до недільного матчу з поляками, а Андрія Срюбка і Дмитра Цируля поки в розташуванні збірної немає.

"Українська хокейна агенція"