Українська правда

Шевченко: Для мене важливо принести користь команді

Сергей Шемшученко — 3 квітня 2009, 13:47

Нападнику збірної України Андрію Шевченку не було важливо, скільки часу він проведе на полі у матчі із англійцями, адже для нього головне - принести користь команді. Про це футболіст розповів в інтерв'ю СЭ.

"Шкода, що не вдалося втримати нічию. Розумом розумію, що поступилися одній з найсильніших команд планети на її полі, але сюжет матчу наводить на думку, що з Лондона ми могли виїхати і не з порожніми руками", - сказав форвард "Мілана".

"Мені було важливо принести користь команді. А скільки я при цьому зіграю, вирішувати головному тренеру", - додав Шевченко.

За словами нападника, якщо Михайличенко випускає його у другому таймі, і він забиває гол, значить, тренер усе правильно спланував.

Шевченко також зазначив, що він завжди із задоволенням приїжджає у збірну, де партнери та тренери незмінно ставляться до нього з повагою.

"А це для мене завжди мало вирішальне значення", - наголосив нападник.

Також Андрій прокоментував смс-діалог із захисником господарів матчу Джоном Террі:

"Це був звичайний дружній діалог. Террі розповідав мені, як англійська збірна готується до матчу, я ділився новинами з нашого табору. Надсекретні даних ми один одному не видавали. Все, що писали, можна знайти в газетах та в інтернеті".