Українська правда

Шахрайчук приїхав у збірну України

Сергей Шемшученко — 26 квітня 2005, 22:32

У вівторок перше тренування у складі національної збірної провели нападаючий Вадим Шахрайчук і захисник Дмитро Толкунов, що напередодні прибули до Києва. За словами головного тренера українців, Олександра Сеуканда, форма обох гравців більш, ніж задовольняє наставника і вони обидва включені до складу збірної на поїздку до Інсбруку.

Таким чином, вже сьогодні можна говорити, що в українській команді сформовано 3 "залізних" ланки, а боротьба за попадання в склад йде навколо однієї-двох позицій. Якщо нічого надординарного не станеться, перші три п'ятірки збірної матимуть такий вигляд: Сальников - Цируль - Литвиненко, Климентьєв - Толкунов; Касянчук - Шахрайчук - Варламов, Срюбко - Савицкий; Матвійчук - Бобровніков - Савенко, Гунько - В.Тимченко.

Вперше за останні роки в збірній з'являться "спецбригади" для гри в нерівних складах. В зв'язку з цим особлива роль відводиться В'ячеславу Завальнюку, якого передбачається використовувати як центрфорварда четвертої ланки при грі в рівних складах і в захисній парі із Савицким при грі в меншості.

Остаточна заявка збірної України на ЧС-2005 буде оприлюднений завтра.

"Українська хокейна агенція"