Українська правда

Руні та Бекхем не зможуть зіграти проти України, бо... знаходяться за ґратами

Сергей Шемшученко — 1 квітня 2009, 10:46

Двоє провідних гравців збірної Англії Вейн Руні та Девід Бекхем можуть не зіграти проти команди України у межах відбіркового турніру ЧС-2010.

За повідомленням британських таблоїдів, причиною цього став інцидент, який трапився вчора ввечері в одному з лондонських пабів, де дві зірки відзначали отримання Руні звання кращого гравця англійської ліги. Хтось з відвідувачів закладу, дізнавшись футболістів, став знущатися з гравців. Коли справа дійшла до дружини Бекхема Вікторії, зазвичай холоднокровний британський капітан не витримав і вдарив кривдника пляшкою по голові. До бійки приєднався і Руні, пише "Террикон".

Станом на ранок середи, Руні та Бекхем знаходилися у поліції, і випускати їх категорично відмовлялися ні під яку підписку. Під час бійки Руні втратив кубок кращого гравця ліги.

Коментуючи ситуацію для The Sun, тренер збірної Фабіо Капелло сказав, що подія з Руні і Бекхемом - удар нижче пояса для всієї команди. Він зізнався, що вже вніс корективи до стартового складу, але відмовився уточнити, які саме.