Українська правда

Рева радить частіше бити по воротам Англії

Сергей Шемшученко — 1 квітня 2009, 20:20

Воротарська позиція - слабке місце збірної Англії, тому українцям варто частіше бити по воротам Джеймса. Про це заявив голкіпер київського "Арсеналу" Віталій Рева.

"Воротарська позиція - слабке місце збірної Англії. Треба цим скористатися. Не скажу, що Джеймс - дуже поганий воротар. Просто у збірній часто допускає помилки. Але в той же час може зробити неймовірний сейв", - вважає колишній голкіпер української національної команди.

На його думку, склалася така складна ситуація з воротарем в Англії склалася через засилля легіонерів.

"У всіх топ-клубах стоять імениті іноземці: ван дер Сар, Рейну, Чех, Алмуніа. А Джеймс виступає за "Портсмут", який зараз у зоні вильоту", - наголосив Рева.

Українцям треба обов'язково якомога більше бити по воротах.

"Джеймс - не зразком надійності. Тому будь-який шанс, з далекої дистанції або зі стандарту, треба використовувати для удару. Українці хоча б один гол, але заб'ють", - додав воротар.

"У нас, якщо не трапиться форс-мажор, має грати П'ятов. Зараз він - номер один у збірній. Холоднокровний, надійний і впевнений у собі. У цьому він перевершує Джеймса. П'ятов діє напевно, а ось англієць більше піддається емоціям. Щодо фізики - Джеймс виглядає солідніше, але в сьогоднішньому футболі це не головне. Звичайно, буде складно грати на виходах. Англійці класно розігрують стандарти. Але П'ятову потрібно допомагати захисту, "читати" атаки суперника", наводить слова Реви sport.segodnya.ua.