Українська правда

Рехагель зашифрувався перед грою зі Швецією

Сергей Шемшученко — 9 червня 2008, 20:20

На прес-конференції в Зальцбургу перед матчем зі збірною Швеції головний тренер греків Отто Рехагель відмовився розкривати свої плани на завтрашній двобій, повідомляє Reuters.

"Навіть якщо ви подивитеся сьогодні наше тренування, по ньому навіть я сам заплутаюся і не дізнаюся, як будемо грати завтра, - заявив німецький фахівець репортерам. "Почекаю до вівторка, щоб вирішити, як бути. Я не збираюся говорити вам, що ми будемо робити проти Швеції".

При цьому наставник чемпіонів Європи повідав, як греки не збираються грати. "Ми не будемо діяти, як Польща, захисники якої чомусь надавали німцям простір по 30 метрів і дозволяли забивати, - відзначив 69-річний Рехагель із приводу першого м'яча збірної Німеччини у вчорашньому двобої в Клагенфурті. "Це була якась модна офсайдна пастка, що по цій моді призвела до поразки з рахунком 0:2".

Працюючий із греками з 2001 року фахівець розповів, що усі футболісти його збірної здорові, у тому числі і Георгіос Карагуніс, що відновилося після травми коліна. "Найважливіше, що всі мої хлопці у формі і готові грати", - підкреслив німець.

При цьому Рехагель попросив не зараховувати його команду до претендентів на перемогу. "Фаворити тут ті ж, що і завжди. Це команди начебто Італії, Франції й Іспанії. Але іноді, щоправда, і аутсайдери виграють. Кілька метрів, кілька секунд можуть вирішити долю матчу", - висловив думку тренер.

Про свої передчуття перед грою у вівторок Рехагель сказав: "Завжди почуваю себе добре. Я здоровий, у мене гарна родина, я усе ще одружений на своїй дружині Беате, з якою ми прожили 43 роки".

www.sport-express.ru