Українська правда

Представник УЄФА позитивно оцінив львівські готелі

Сергей Шемшученко — 26 березня 2009, 13:31

Львів має готельне господарство, яке стрімко розвивається. Про це заявив Адам Крчук, представника офіційної агенції УЄФА з розміщення (TUI Travel Plc) під час Євро-2012.

"Від часу мого останнього візиту у 2007 році місто зробило великий крок у покращенні свого іміджу як туристичного центру. Львів добре розуміє свої туристичні активи та вдало позиціонує себе як туристичний центр", - наголосив Адам Крчук, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

За словами Адама Крчука, у місті та регіоні вже сьогодні є потужна готельна інфраструктура.

"Після розмови із власниками готелів я переконався, наскільки вже сьогодні місто та регіон є сильними у готельній сфері. Адже запропонувати альтернативні, окрім обов'язкових, готелі для розміщення представників УЄФА та футбольних команд можуть не всі українські міста-претенденти на проведення Євро-2012. Такий підхід до справи однозначно підвищує авторитет Львова", - наголосив менеджер TUI Travel Plc.

Як підсумував Адам Крчук, готелярі позитивно налаштовані на подальшу співпрацю, тому не буде жодних труднощів із підписанням угоди про співпрацю.