Українська правда

Полтава готує готелі до Євро-2012

Сергей Шемшученко — 6 травня 2009, 11:04

Вагомий крок до участі міста в програмі "Євро-2012" зроблений у Полтаві. На травневі свята керівництву мерії та депутатському корпусу було презентовано другу чергу готельного комплексу "Палаццо". Гості оглянули десять 4-х зіркових номерів, а до вересня буде повністю облаштовано і решту, після чого їх чисельність досягне 79.

Готель "Палаццо" став першою ластівкою в реалізації програми підготовки Полтави до "Євро-2012". Як відомо, послідовна підготовка в місті до Євро-2012 розпочалася після підписання угоди про співпрацю між міським головами Полтави - А.Матковським та Харкова - М.Добкіним. Полтава - партнер Харкова, якого вона зацікавила і як значний історичний та культурний центр України для організації культурної програми, і як місто з розвиненою інфраструктурою.

Місто вже відвідало кілька експертних груп УЄФА, Національного підготовчого оргкомітету та Міністерства у справах сім'ї, молоді та спорту. Всі вони дали високу оцінку ходу робіт, зокрема - й спортивній базі. Тепер ідеться про розміщення в Полтаві не лише туристів, а й національних збірних та офіційних осіб.

studclub.poltava.ua