Українська правда

Плей-офф Відкритого чемпіонату Білорусі. "Сокіл" - 4-й, а у фінальній серії вперед виходить "Юність - 2:1

Сергей Шемшученко — 3 квітня 2005, 16:09

У фіналі плей-офф Відкритого чемпіонату Білорусі з хокею, яке фактично перетворилося на мінське дербі, “Юність” знову вийшла вперед у серії.

Сьогодні вона перемогла “Керамін” з рахунком .. 6:5! Перший період закінчився нічийними “3:3”. На другу перерву у матчі команди пішли за 5:4 на користь “Кераміна”, але у заключній частині дуелі “Юність” все ж перевершила опонента. Спочатку Артем Чернов вирівняв ситуацію на табло (5-5), а за 37 секунд Андрій Скабелка закинув останню у цій грі шайбу – 6:5.

Наслідок: “Юність” знову вийшла вперед у фінальній серії до чотирьох перемог – 2:1. Наступний матч між нею та “Кераміном” пройде завтра.

Київський “Сокіл” завершив дебютний для себе розіграш медалей ВЧБ на 4-му місці. У серії за третє місце, яка повинна була тривати до двох успіхів однієї з команд, він поступився клубу “Хімволокно” – 0:2.
Спочатку наша команда в овертаймі програла на своєму льоду 2:3, після чого не змогла виправити становище і на виїзді – 0:4. Однак не слід забувати, що на ці поєдинки “Сокіл” виходив значно “омолодженим” складом, адже низку основних гравців колективу зупинили хвороби та травми.