Українська правда

Перед чемпіонатом світу збірна України проведе товариські матчі з росіянами

Сергей Шемшученко — 17 грудня 2002, 18:33

Став відомий план підготовки національної збірної України напередодні чемпіонату світу з хокею, який стартує наприкінці квітня 2003 року у Фінляндії. За словами головного тренера українців Анатолія Богданова, четвертий етап "Євро-хокей челенджа", який відбудеться у Данії з 7-го по 9-і лютого 2003 року, стане останнім турніром у якому братиме участь збірна України. Потім, вже у квітні місяці, збірна України проведе серію товариських матчів.

8-го і 9-го квітня у Москві будуть зіграні товариські матчі зі збірною Росії. 18-го і 19-го, дружина Анатолія Богданова в Мінську зіграє з білорусами, а 22-го і 23-го квітня зі збірної Австрії у Києві .

Окрім того, як повідомив Анатолій Богданов в інтерв'ю "Громадському радіо", було б добре, щоб перший етап "Євро-хокей челенджа", який проходить наприкінці серпня - початку вересня, у майбутньому був перенесений на початок квітня. Тоді, за його словами, не було б проблем у пошуках спаринг-партнерів.

А відносно списку кандидатів, то Анатолій Васильович відзначив, що поки не може говорити з цього приводу, тому що поки не відомо, чи зможуть хокеїсти, на яких розраховує тренерський штаб збірної , прибути до табору збірної.

Нагадаємо, що суперниками збірної України на чемпіонаті світу будуть збірні – Словаччини – чемпіон світу-2002 року, збірна Німеччини і скоріш за все збірна Японії.

www.radio.org.ua