Українська правда

Омельченко пригріб до рук "Сокіл"

Сергей Шемшученко — 12 липня 2003, 17:16

Новий чемпіонат України та першість СЄХЛ київський "Сокіл" розпочне з новою назвою - "Сокіл-Київ" - це пов'язано це з тим, що 51% акцій клуба перейшло у керування Київміськради, а іншими відсотками акцій клуба, у різній мірі, володіють міськрада профспілкового суспільства "Україна", комерційне підприємство "Хвиля" і готель "Салют". Про це газеті "Команда" повідомив начальник "Сокола" Василь Фадєєв. Отже, з нового сезону хокейний "Сокіл" як і футбольний "Арсенал"-- муніципальний клуб.

Що стосується останніх новин з табору "соколят", то у понеділок Олександр Сеуканд провів перше льодове заняття у якому брали участь 30-ть хокеїстів. Проте багато хто з цих гравців не залишиться у столичному клубу. Так Віталій Семенченко продовжив контракт із "Гомелем" на один сезон. Майже напевно не затримаються в "Соколі" Микола Ладигін, Олександр Матвійчук, Андрій Ніколаєв, кращий бомбардир минулого чемпіонату Іспанії Олег Синьков і молодий Віталій Куликов - син Олександра Куликова.

Також невідомо поки майбутнє в "Соколі" ще двох гравців - Сергія Черненка й Олексія Коваля, що брали участь у першому тренуванні команди.