Українська правда

"Олімпійський" матиме проектну документацію до 25 березня

Сергей Шемшученко — 3 березня 2009, 13:17

До 25 березня 2009 року НСК "Олімпійський" матиме розроблену документацію стадії "Проект". Про це повідомили архітектори німецької компанії ГМП під час засідання виконавчого комітету з реконструкції та будівництва Національного спортивного комплексу "Олімпійський".

Про це повідомляє прес-служба міністерства у справах сім'ї, молоді та спорту.

Окрім того, під час наради були підбиті підсумки та розглянуті наступні кроки з виконання робіт з реконструкції НСК "Олімпійський". Крім оперативних питань виконання будівельно-монтажних робіт, на засіданні також було розглянуто питання організації безперебійного фінансування робіт з реконструкції НСК "Олімпійський".

Станом на сьогодні будівельно-монтажні роботи з реконструкції НСК "Олімпійський" виконуються одночасно на декількох ділянках спортивного комплексу. В чаші стадіону тривають роботи з влаштування конструкцій трибун нижнього ярусу, а також роботи з підсилення фундаментів верхнього ярусу трибун.

На півдні та сході продовжуються роботи з влаштування підпірних стін. У напрямку Троїцької площі проводяться роботи з влаштування прохідного комунікаційного колектора для перекладки інженерних мереж.

Завершуються роботи з перекладки Прозорівського колектора. Триває облаштування побутового містечка для будівельників.

Зараз на об'єкті працюють майже 900 робітників та 200 одиниць будівельної техніки.