Українська правда

Олімпіада. Лукашенко та білоруси святкують перемогу хокейної збірної над шведами

Сергей Шемшученко — 21 лютого 2002, 12:33

Мінськ зустрів тріумфуванням перемогу над шведами національної олімпійської збірної з хокею. Відразу після закінчення матчу натовпи вболівальників висипали на вулиці, щоб поздоровити один одного зі спортивним успіхом і разом відзначити перемогу. Перемога білоруської хокейної збірної над командою Швеції стала головною темою всіх випусків новин національних радіостанцій і ТВ.

Для президента Білорусії Олександра Лукашенко перемога національної збірної по хокею над командою Швеції стала справжнім подарунком.

Прес-секретар глави білоруської держави Наталія Піткевич, відзначила що Лукашенко "дуже радий" перемозі. Президент Білорусії був задоволений результатами збірної ще до її зустрічі з шведам. Однак коли білоруські хокеїсти отримали упевнену перемогу над шведською збірною, президент був по-справжньому "дуже щасливий", сказала Наталія Піткевич.

Прес-секретар помітила, що хокей для білоруського президента - найулюбленіший вид спорту. За її словами, Олександр Лукашенко уважно стежить за виступами не тільки білоруської, але і російської збірної по хокею.

РІА Новини