Українська правда

"Нова Ера" зайняли першу сходинку у своїй групі

Сергей Шемшученко — 29 серпня 2008, 17:33

Група "В"

"Нова Ера" (Київ) - ПФС Севастополь 2:2, по пен. 3:2

Голи: Євдокимов (4), Борсук (25) - Дубинюк (29), Амер'ян (35).
Пенальті забили: Хорун, Борсук, Боженко - Осін, Лошак. Не забив Сугак (повз ворота).

Чемпіон України зробив ще крок до захисту свого титулу, в непростій боротьбі, лише в серії післяматчевих 9-метрових, перемігши севастопольский ПФС.

Після червоної картки Велінгтона й жовтої Кожедуба кияни залишилися з сімома польовими гравцями. Суперник був у повному бойовому складі, тож наприкінці зустрічі кримчани логічно переважали опонентів в активності руху та колективних дій. Заділу, зробленого Євдокимовим і Борсуком "Новій Ері" в підсумку не вистачило. Перший гол став наслідком блискучих індивідуальних дій, другий - результатом технічно виконаного штрафного.

Втім, і Дубинюк, скорочуючи рахунок, продемонстрував неабиякі бійцівські якості, "продавивши" захисника й воротаря киян. А гол Амер'яна став відповіддю на локальну невдачу Євдокимова, котрий, вийшовши сам-на-сам із голкіпером Руденком, пробачив севасопольців. Амер'ян киян не пробачив, поціливши в нижній кут воріт.

Овертайм пройшов на зустрічних курсах, однак голів не приніс. А в серії пенальті ПФС підвів його лідер і найкращий снайпер Олександр Сугак.

Набравши 8 очок, "Нова Ера" першою з учасників Суперфіналу завоювала путівку до плей-офф, де зустрінеться з колективом, що посяде друге місце в групі Б.

beachsoccer.com.ua