Українська правда

Німці вчитимуть українців безпеки на Євро-2012

Сергей Шемшученко — 2 грудня 2008, 12:39

У четвер, 4 грудня у Донецьку відбудеться міжнародний спеціалізований семінар "Євро-2012: організація безпеки", який буде проведено за ініціативи Бюро делегата німецької економіки в України Карін Рау та Федерації футболу України.

Чергова зустріч німецьких та українських спеціалістів у питаннях забезпечення безпеки спортивних змагань спрямована на подальшу інтенсифікацію їхнього фахового діалогу.

Зокрема, цього разу учасники семінару обговорюватимуть розподілення компетенції на регіональному рівні при забезпеченні правопорядку та безпеки під час проведення заходів фінальної частини Євро-2012, а також Євро-2009, що відбудеться наступного року в Донецьку та Маріуполі.

При цьому гості нашої країни поділяться власним досвідом організації та проведення останнього чемпіонату світу з футболу, який проходив у Німеччині влітку 2006 року.

Німецька сторона буде представлена у Донецьку керівником проектного відділу Управління з питань внутрішніх справ та спорту при Сенаті Берліна Томасом Єдлічкою.

Він ознайомить присутніх із роллю громадських організацій та приватних структур в організації безпеки під час ЧС-2006, а також розповість про юридичне забезпечення прав інтелектуальної власності (ліцензійних умов) ФІФА під час телевізійних трансляцій матчів цього турніру.

Господарі, окрім фахівців ФФУ, делегували на семінар представників організаційних комітетів з питань підготовки до Євро-2012 Києва, Донецька, Дніпропетровська та Львова, повідомляє сайт ФФУ.