Українська правда

Німеччина – Польща: післяматчеві коментарі тренерів

Сергей Шемшученко — 9 червня 2008, 01:09
Головний тренер збірної Польщі Лео Бенхаккер:

"Значну частину гри ми провели на одному рівні з німецькою командою. Перший гол був дуже швидкоплинним. Після цього ми повинні були грати у відкритий футбол, щоб досягти нічийного результату. Звичайно, ми дуже розчаровані, але це нормально. У якийсь момент я думав, що ми могли б зіграти внічию. Психологічно ми дуже сильна команда. Турнір продовжується для нас. Я сподіваюся, що усе в наших власних руках, але для цього треба, щоб Німеччина виграла в Хорватії", - приводить його слова Кіскеr

Головний тренер збірної Німеччини Йохім Лєв:

"Не секрет, що перший матч на подібних турнірах завжди надзвичайно важливий. Перемога додає впевненості у власних силах і згуртовує команду. Подольскі забив два чудових і дуже важливих м'ячі. Усі футболісти зробили те, що я від них вимагав - були єдиним, високоефективним організмом. Клеменс Фрітц отримав невелике ушкодження і тому був замінений на Швайнштайгера. У першому таймі ми застосовували пресинг по всьому полю і це принесло результат. На жаль, потім на якийсь час пресинг із нашої сторони ослабнув, і суперник міг цим скористатися.

На щастя, Подольскі забив другий м'яч, і ми здобули перемогу. Рахунок 1:0 завжди дуже слизький, але команда проявила свої кращі якості і досягла потрібного результату. У цілому, грою я вдоволений, але над деякими компонентами ще потрібно попрацювати. Мені дуже сподобалося як сьогодні зіграв Міхаель Баллак - надійно, агресивно, корисно. Я переконався, що це справжній капітан. Людина, що у важкий момент поведе за собою команду. Захист сьогодні грав дуже стабільно, а в деяких моментах просто блискуче. Хоча і тут деякі моменти вимагають доробки. Проте, це усього лише перший матч, нехай і важливий. Нам не потрібно занадто радуватися цій перемозі, злегка остудити запал. Ми виграли тільки одну гру", - наводять слова Лєва німецькі ЗМІ.

www.gazeta.ru