Українська правда

Необхідний бюджет інформаційної кампанії Євро-2012 - 9 млн гривень

Сергей Шемшученко — 12 травня 2009, 18:12

Для проведення кампанії з інформаційного забезпечення підготовки на проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 р. з футболу у 2009 р. необхідно близько 9 млн грн. Про це повідомив на прес-конференції заступник голови Держкомітету з телебачення і радіомовлення Олександр Курдінович. За його словами, остаточний бюджет інформаційної кампанії буде затверджено після затвердження міст, у яких відбудуться футбольні матчі.

"Ті кошти, які закладені державною цільовою програмою, ми ще не отримали... Після визначення міст ми зможемо на підставі відповідних рішень Кабінету міністрів, Мінфіну, Мінекономіки почути можливості бюджетного фінансування", - наголосив О.Курдінович.

Він підкреслив, що після визначення приймаючих міст програма інформаційного забезпечення підготовки та проведення в Україні Євро-2012 буде скоригована відповідно до місцевих бюджетів міст, у яких відбуватимуться футбольні змагання.

"Сподіваємося на кошти від інвесторів, в даному випадку це можуть бути кошти державних природних монополій", - сказав заступник голови Держкомітету з телебачення і радіомовлення.

За словами О.Курдіновича, на сьогодні не підтверджено фінансування про зміщення інформації про хід підготовки до Євро-2012 у зарубіжних ЗМІ. Він підкреслив, що всі українські посольства в інших країнах отримують інформацію про хід підготовки до Євро-2012 від Інформаційного центру "Україна 2012".

rbc.ua