Українська правда

Названо склад збірної України з легкої атлетики на чемпіонат Європи у Турині

Сергей Шемшученко — 23 лютого 2009, 16:40

Головна тренерська Рада назвала визначила склад збірної команди України з легкої атлетики, що стартуватиме на чемпіонаті Європи в закритих приміщеннях 6-8 березня в Турині.

За попередньо визначеною квотою в Італії виступатимуть 18 атлетів. Ще троє потраплять на зимовий легкоатлетичний чемпіонат за рахунок відряджуючої організацій. Загальна делегація з офіційними особами та тренерами складатиме 27 осіб.

Чоловіки: Ігор Бодров - 60 метрів, Станіслав Мельников - 400м, Олександр Осмолович - 800м, Сергій Лебідь - 3000м, Віктор Шаповал, Богдан Бондаренко, Олександр Нартов - стрибки у висоту, Євген Семененко, Віктор Ястребов - потрійний стрибок, Олександр Корчмід - стрибки з жердиною, Олексій Касьянов - семиборство.

За рахунок відряджуючих обласних організацій на чемпіонат Європи потрапили ще троє атлетів: Костянтин Васюков - 60м, Віталій Волошин - 800м, Олександр Борисюк - 1500м.

Жінки: Єлизавета Бризгіна - 60м, Наталка Пигида - 400м, Тетяна Петлюк, Наталка Лупу, Тамара Твердоступ - 800м, Олена Красовська - 60м з бар'єрами, Світлана Мамєєва - потрійний стрибок.

Через хворобу відмовилися від участі в зимовому чемпіонаті Європи дві багатоборки, які попередньо були запрошені до Турину Європейською федерацією легкої атлетики. То ж, ані Олімпійська чемпіонка Пекіна Наталка Добринська, ані Анна Мельниченко в Італії не стартуватимуть.

uaf.org.ua