Українська правда

Названо склад збірної України, який гратиме на турнірі у Ризі

Сергей Шемшученко — 25 грудня 2010, 10:55

Базовим клубом збірної України після призначення тренером збірної Олександра Рєзанова став запорізький ЗТР.

Такий висновок можна зробити з оприлюдненого офіційним сайтом УГЛ складу гравців, яких новий наставник викликав на свій перший тренувальний збір.

Рєзанов залучив на нього дев'ять гравців зі складу ЗТР. Це воротар Геннадій Комок, правий крайній Олексій Ганчев, ліві крайні Євген Константинов і Михайло Кривчиков, ліві напівсередні Сергій Бурка і Сергій Любченко, правий напівсередній Микола Стецюра, розігруючий Михайло Цап та лінійний Артем Звездов.

Крім них на збір викликані: воротар Вадим Бражник та напівсередній Олександр Петров (обидва - "Будівельник"), напівсередній Євген Рябко ("Мотор-ЗНТУ-ЗАБ"), розігруючий Олександр Педан і лінійний Олександр Шевельов (обидва - "Заря Каспія", Астрахань, Росія), лінійний Дмитро Дорощук ("Хапоель", Рішон-ле-Ціон, Ізраїль).

Ввечері 25 грудня в Броварах повинен відбутися тренувальний матч проти молодіжної збірної України, яка готується до відбіркового турніру чемпіонату світу 2011 року.

Потім збірна відлітає до Риги, де разом зі збірними Латвії, Литви та Естонії візьме участь у передноворічному турнірі, ігри якого пройдуть з 27 по 29 грудня 2010 року.