Українська правда

На Софії знову заллють каток і встановлять торгівельні намети

Сергей Шемшученко — 31 серпня 2008, 12:50

Льодовий каток на Софійській площі буде встановлений з грудня 2008 року по березень 2009 року за ініціативою Федерації хокею України для проведення щорічної спортивно-розважальної акції "Всі зірки на льоду". Про це йдеться у відповідному розпорядженні голови КМДА.

На катку також буде організовано проведення масових катань, показових виступів відомих фігуристів і хокеїстів України, вихованців дитячо-юнацьких шкіл міста з хокею і фігурного катання.

На проведення спортивно-масових заходів на вказаному катку з міського бюджету столиці буде виділено 580 тис. грн. Мер також доручив ряду структурних підрозділів Київської міськадміністрації забезпечити залучення спонсорів і рекламодавців для фінансування заходів, які будуть проводитися на катку, пише "Гніздо".

Відповідальність за монтаж і встановлення, а також функціонування катка узяла на себе Федерація хокею України. Федерації буде виданий ордер з 1 грудня 2008 року до 30 квітня 2009 року на тимчасову установку модульних конструкцій та ігрових майданчиків на Софійській площі, а також на розміщення торгівельних наметів. Вперше льодовий каток на Софійській площі встановлювався цією зими.