Українська правда

На молодіжному чемпіонаті світу з веслування на каное в України 10 медалей

Сергей Шемшученко — 28 липня 2015, 15:55

Збірна команда України здобула 10 нагород на чемпіонаті світу з веслування на каное серед молоді та юніорів.

Про це повідомляє сайт Федерації каное України.

Усі чотири фінальні заїзди третього дня у Монтемор-у-Велью за участю українських веслувальників стали для них медальними.

Золоті нагороди завоювали Дмитро Янчук (Хмельницький) і Тарас Міщук (Львів), срібну - хмельничанин Павло Алтухов у каное-одиночці.

Також бронзовими призерами стали юніори - миколаївець Олег Кухарик у байдарці-одиночці, а також южненець Борислав Бизу та Богдан Чабан з Ковеля.

У четвертий день українські веслувальники завоювали медалі у шести видах програми.

Молодіжна каное-четвірка у складі Дмитра Янчука (Хмельницький), Ельнура Ахадова (Южне), Михайла Мандзюка (Івано-Франківськ) і Тараса Міщука (Львів) завоювала золото" а дистанції 500 метрів.

Івано-франківська каноїстка Людмила Лузан стала чемпіонкою світу у юніорській каное-одиночці на цій же дистанції, додавши цю нагороду до срібла у спринті.

Дві нагороди також в активі байдарочника з Обухова Івана Семикіна - бронза в одиночці та срібло з Данилом Кузьміним у двійці.

Також срібні медалі в активі юніорського квартету-каноїстов - южненця Борислава Бизу, двох ковельчан Богдана Чабана, Віктора Свиридюка, а також херсонця Олексія Колядича.