Українська правда

На кубку України з карате найкращими виявилися львів'яни

Сергей Шемшученко — 20 жовтня 2008, 17:48

Вихідними, 18-19 жовтня, у Львові відбувся кубок України із спортивного карате (WKF). Представники Львівської області посіли перші місця у 17 категоріях і перемогли у загальнокомандному заліку.

Загалом кубок України розігрувався у чотирьох вікових категоріях у яких було від 3 до 5 вагових категорій. Усього до Львова на турнір приїхали представники із 15 регіонів України і із сусідньої Польщі. Перше загальнокомандне місце посіли представники Львівщини.

"Львівщина домінує в Україні по спортивному карате. Загалом на рік є чотири важливих українські турніри - це чемпіонат України, кубок України, чемпіонат України серед дітей і серед кадетів і юніорів. Так цього року львівські спортсмени посіли перше загальнокомандне місце на чемпіонаті України, який відбувався в Одесі. Також студенти Львівського державного університету фізичної культури перемогли на чемпіонаті України серед студентів, а команда Львівського національного університету імені Івана Франка посіла друге місце", - заявив президент обласної федерації Ігор Богдан.

zik.com.ua