Українська правда

На етапі Єврочелендж-туру збірна України не дорахується 4-ох гравців

Сергей Шемшученко — 6 листопада 2002, 14:17

Незабаром в Угорщині пройде другий раунд Єврочелендж-туру на якому виступить і збірна України. У вівторок в рамках підготовки до цих змагань мала відбутись товариська гра української команди з подольським "Вітязем" з підмосков'я, що зараз посідає 7-ме місце в россійській вищій хокейній лізі.

Але на лід вийшли "соколята". Пояснили цю заміну так - по-перше, легіонерам треба відпочити, та й не всі ще приїхали. До речі, вже точно відомо, що за збірну не гратимуть через травми Шахрайчук, Завальнюк, не відпустили з клубів Матвійчука та Остроушка.

По-другое, "Соколу" потрібна ігрова практика, оскільки після ігор з Металургсом у команди перерва до 20-го листопада, коли почнуться ігри півфінальної стадії Континентального Кубка.

Гра виявилася досить цікавою, попри її тренувальній характер. Сокіл мав перевагу, але "вітязі" тримали удар. Після шайб Рублівського та Валіулліна, на яку гості відповіли одним влучним кидком, остаточний рахунок першого періоду встановив Полоницький. Після цього росіяни замінили голкіпера, і в другому періоді "соколятам" вдалося пробити його лише раз. У третьому "вітязям" вдалося навіть відквитати дві шайби. Підсумковий рахунок 4:3 на користь "Сокола". Хоча, якби використовували відеоповтори, "Сокіл" міг би записати до свого активу ще й п'яту шайбу . Завтра - другий матч о 13:00, найімовірніше, гратиме збірна."

www.sokol.kiev.ua